riool ontstoppen karcher
Eurom Rioolontstopper Rioolslang 15m voor Eurom of Kärcher hogedrukreiniger.
Daarom haal dus nu je eigen rioolontstopper in huis, én bespaart je tijd en geld. Buizen en afvoeren ontstoppen, zonder chemische stoffen en reinigingsmiddelen. Gemakkelijk in gebruik, de achterwaarts gerichte druk schuift de slang automatisch door de buis. Daarom dus een erg Handig toebehoren voor de Eurom force en de Karcher hogedrukreinigers. De Eurom Force Rioolslang van 15 meter kun je verstoppingen in het riool, afvoerbuizen en regenpijpen eenvoudig op lossen.
Te huur: Rioolontstoppers 15 m en 30 m huren Eurorent Machineverhuur.
Slipkoppeling ter beveiliging bij klemming en verdraaiing. Speer of pijlpunt om het ontstoppen te beginnen, spiraalkoppen om voorwerpen uit de buis te verwijderen, zaagkop om zware verstoppingen weg te zagen, u-vormige messenkop om de buis zuiver te maken. Met mechanisme om de veer in de buis te duwen! U bent niet ingelogd. U dient ingelogd te zijn om te kunnen bestellen. Log hier in. Nog geen profiel? Maak het hier aan. Code Artikel /dag /week /4 wkn. Rioolontstopper veer 1/2" 15 m, buis 5 à 10 cm. 26.00 31.46 /d. 65.00 78.65 /w. 195.00 235.95 /4w. Rioolontstopper veer 5/8" 30 m, buis 8 à 25 cm. 34.00 41.14 /d. 85.00 102.85 /w. 255.00 308.55 /4w. Als het totaal van uw verhuurartikels minder dan 125 15125, euro bedraagt, geldt een administratietoeslag van 4 484, euro per verhuurcontract. Prijzen exclusief BTW. Toon de prijzen inclusief BTW. Prijzen inclusief BTW. Toon de prijzen exclusief BTW. Synoniemen: rioolontstoppers, hogedrukreinigers, kärcher, karcher, ontstoppers, loodgieterijgereedschap.
Kärcher Karcher rioolreinigingsset 15 meter wehkamp. ILL/32/info. ICON/16/carrot_down_green. ILL/32/specs. ICON/16/carrot_down_green. ILL/32/reviews.
heb het artikel gekocht om een buis met doorsnede van 4 cm te ontstoppen. volgens opgave van karcher werkt de rioolreinigingsset in een 4 cm buis en is het mogelijk om een ronde bocht te maken van 90 graden. Daar zit het probleem echter: de voorkant van de slang is te stug om door een rond 90 graden bochtstuk te gaan bij 4 cm doorsnede. heb de verstopping dus niet kunnen verhelpen. bij een bredere buis zal het wel werken verwacht ik. Voldoet aan de verwachting. 55Hans 2 november 2013. Product voldoet aan de verwachting. Flinke verstopping in riool is na enige tijd verholpen.
bol.com Kärcher PC 15 Rioolreinigingsset 15 meter.
Ik zou aanraden de 15 meter te nemen in plaats van de 75m, De laatste is al snel te kort als je wat verder in het riool moet zijn. Vond je dit een nuttige review? 0 0 Ongepaste review? 1 maart 2016. Ik ben teleurgesteld over dit product. Heb het aangeschaft om de buis van de afvoer van de keuken mee te ontstoppen. Ben niet eens door de eerste bocht geraakt. Ook de S-bocht naar de wachtkamer van 120mm wilde hij niet door. Kabel niet voldoende soepel. Heb de onstoppingsdienst moeten bellen. 2 x zoveel kosten. Vond je dit een nuttige review? 3 3 Ongepaste review? 11 oktober 2017. Lastig in gebruik. te weinig kracht. Mijn WC-afvoer verstopt met de regelmaat van de klok. Voor ik een Karcher hogedrukreiniger met rioolrat kocht moest ik steeds met de tuinslang de afvoer in.
Verstopping afvoer keuken Ouders Online.
is er iemand met een Karcher hogedrukreiniger die jullie kan helpen? Die heeft een speciale ontstoppings set erbij. MEt de hogedrukreiniger hebben wij een hardnekkige verstopping, icm caustic soda weg gekregen. wo, 25/02/2009 1214.: onstopper, maar dan veel met kokend heet water erop mag niet volgens gebruiksaanwijzing maar werkte bij ons perfect! wo, 25/02/2009 1311.: Petra, waaruit bestaat die set dan om te ontstoppen?
Kärcher rioolreinigingsset voor hogedrukreiniger 75m, Brico.
Het heeft een flexibele kwaliteitsslang voor perfecte reiniging, versterkt met een vlechtwerk van textiel, met extra korte messing sproeier voor optimale beweeglijkheid in het riool, met knikbescherming in de slang en een messing aansluiting voor een lange levensduur. Ophalen bij u in de buurt.
Dakgoot reinigen afvoer ontstoppen Tips Kärcher.
De flexibele kwaliteitsslangen van 15 m en 75, m zijn verstevigd met een vlechtwerk van textiel en voorzien van een extra korte messing sproeier voor optimale beweeglijkheid in de pijp. Daarnaast beschikt de slang over knikbescherming en een messing aansluiting voor een lange levensduur. Wanneer moet u de riool ontstoppen?
Riool ontstopper karcher Accessoires tuingereedschap kopen? BESLIST.be.
Helaas hebben wij niets gevonden voor" riool ontstopper karcher." Misschien kunnen wij u helpen met de volgende producten? Kärcher PC20 riool en dakgootreinigingsset voor hogedrukreiniger. Eigenschappen: De dakgoot en rioolreinigingsset werkt volledig zelfstandig met hogedruk. De afvoer, leidingen en dakgoten zijn nu probleemloos te reiningen.
Ontstopping waterafvoer.
De ophoping begint zich steeds te vormen aan de binnen-naad van een buis moffen, bochten, T en Y-stukken, enz, de enige plaatsen waar die buis van binnen niet volledig glad is. Eenmaal zich een ophoping vormt, groeit ze steeds sneller tot er een verstopping van komt.

Contacteer ons