veer riool ontstoppen
Rioolveer 30 m elektrisch Ontstoppen Reiniging.
Professionele rioolreiniger met elektrische veerinvoer voor het verhelpen van verstoppingen in gootsteenafvoerleidingen, toiletten, urinoirs, vloerafvoeren en dakafvoerkanalen. Manoeuvreert door U én S-bochten. Veertoevoer door middel van voetbediening. Met slipkoppeling ter voorkoming van knikvorming in de veer. Altijd de modernste machines van topmerken.
bol.com Cabere Afvoerontstopper G16 ontstoppingsveer.
Prima product, beetje jammer dat er geen gebruiksaanwijzing bij zit en je even zelf op onderzoek moet om uit te proberen. Aan de boormachine vindt met een beetje hand geleiding de veer vanzelf zijn weg in een bochtig riool en doet zijn werk. De uitneembare veer resulteert er in dat je eerst denkt dat het apparaat kapot gemaakt hebt, maar de veer kan eenvoudig weer in de trommel terug geleidt worden. Vond je dit een nuttige review? 0 0 Ongepaste review? 27 februari 2018. Ik raad dit product aan. Werkt perfect werk langzaam anders komt er één vouw in de veer verder lost dit product goed het vuil op in leidingwerk behalve bij 90graden bochten komt hij er niet door heen te scherpe bocht. Vond je dit een nuttige review? 0 0 Ongepaste review? 20 maart 2018. Ik raad dit product aan. Werkt prima, het lukte mij als vrouw niet met een normale veer de afvoer te ontstoppen, met deze lukte het wel.
Ontstoppingsveer: wat is het en waar gebruik je het voor?
Riool ontstoppen met veer. Wanneer je last hebt van een verstopping dan zijn er een aantal dingen die je zelf kunt proberen. Allereerst is er natuurlijk de klassieke ontstopper plopper; een prima middel voor een eerste poging om de verstopping te verhelpen.
Kan ik een trekveer gebruiken om te ontstoppen? Ontstoppingsbedrijf Twente.
Wanneer u in het bezit bent van een ontstoppingsveer, kunt u proberen de verstopping te verhelpen door de veer met een draaiende beweging de afvoer in te draaien. Vuil kan dan achter de haak van de ontstoppingsveer blijven haken en de verstopping kan verholpen worden. Zowel een ontstoppingsveer als een reguliere trekveer zijn mild voor het riool en daardoor vrijwel risicoloos om te gebruiken wanneer u een verstopping hebt in uw toilet, keuken of badkamer. Agressieve ontstoppingsmiddelen kunnen de riolering beschadigen. Een trekveer doet dit niet. Wanneer de verstopping verder dan 2 meter vanaf de oppervlakte het riool in zit, is de verstopping vaak niet meer met een ontstoppingsveer te bereiken. Wanneer dit het geval is, kunt u een professional inschakelen. Deze kan de verstopping dan met professionele uitrusting verhelpen. Bel ons gerust voor advies of kijk op de ontstoppings pagina voor meer informatie over verstoppingen en ontstoppen.
Welke trekveer voort welke afvoer?
Werkvrouw op 09 September 2011, 1307: Welke trekveer voort welke afvoer? Ik probeer mijn verstopte afvoer te ontstoppen dmv een trekveer. Die van 5 meter is ontoereikend en een van 10 meter krijg ik niet door de bochten heen. Ooit was ik zo dom om knietjes te gebruiken ipv y stukken. bestaan er ook trekveren van ao meter die niet zo dik zijn? Peter op 09 September 2011, 1751.: Inplaats van een trekveer, kun je hiervoor beter een ontstoppings veer gebruiken.
Te huur: Rioolontstoppers 15 m en 30 m huren Eurorent Machineverhuur.
Speer of pijlpunt om het ontstoppen te beginnen, spiraalkoppen om voorwerpen uit de buis te verwijderen, zaagkop om zware verstoppingen weg te zagen, u-vormige messenkop om de buis zuiver te maken. Met mechanisme om de veer in de buis te duwen!

Contacteer ons