dakbedekking over bestaande dakbedekking
Ontwerprichtlijnen dakbedekkingsconstructies. NDA Dak Informatie.
Bestaande dakbedekking als dampremmende laag of sluitlaag in geval van een thermische renovatie van het dak. Een bestaande dakbedekking kan na bepaling en goedkeuring van de totale dakbedekkingsconstructie als dampremmende laag of sluitlaag functioneren. Dit geldt niet voor door weekmakerverlies verouderde PVC-dakbedekkingssystemen.
Dakbedekking plat dak vernieuwen.
Of je kiest voor grind verwijderen isolatie over de oude dakbedekking vast geschroefd op platdak. Nieuwe boeidelen met daarover een onderlaag geschroefd door isolatie met daarover een brandlaag bitumen. Maar dan ook nieuwe doorvoeren en afvoeren. En als laatste optie, grind verwijderen incl zinken randen. En dan een onderlaag geschroefd door de bestaande isolatie.
EPDM aanbrengen op bitumen dakbedekking: zo werkt het.
Vanaf de jaren 80 raakte deze dakbedekking in ons land erg populair, maar inmiddels zijn bitumen daken op steeds meer plekken aan vervanging toe. EPDM is door zijn vele voordelen een logische opvolger, maar kun je dit gewoon aanbrengen op de oude bitumen dakbedekking? Wij leggen je uit hoe het werkt. Kan EPDM over mijn bestaande dakbedekking?
Bitumineuze dakbedekking Midas daktechniek.
Op welke ondergrond EPDM lijmen? 10 Voorbeelden.
In dit artikel gaan wij dieper in op de verschillende ondergronden. EPDM dakbedekking wordt veel aangebracht op houten ondergronden zoals OSB platen, underlayment en houten dakbeschot. Maar ook het verwerken van EPDM dakbedekking over een bestaande bitumen dakbedekking is vaak mogelijk.
Dakbedekking op een plat dak? Mogelijkheden prijzen!
EPDM is een populaire dakbedekking voor een plat dak en bestaat uit waterdicht rubber. Het is een populair materiaal omdat het zeer elastisch is en dus niet scheurt. Daarnaast heeft EPDM nagenoeg geen onderhoud nodig, blijft het beloopbaar door de stabiliteit van het materiaal en is het eenvoudig aan te brengen over bestaande dakbedekking.
riool ontstoppen utrecht loodgieter de meern dakbedekking over bestaande dakbedekking.
Dakbedekking kosten Kosten dakdekker Kosten dakpannen vervangen Nieuw dak kosten Kosten rieten dak Bitumen dakbedekking prijs per m2 Dakrenovatie kosten Dakreparatie kosten Dakbedekking schuur prijs Dakonderhoud prijzen PVC dakbedekking prijs Groendak kosten Kosten dakbedekking plat dak Rietdekkersbedrijf prijzen Prijzen dakgoot vervangen Prijzen EPDM dakbedekking Prijs bitumen dak. Meer informatie over. WoningChecklist Isolatie op bestaande dakbedekking.
Isolatie van een plat dak Slimwoner.
Isolatie bovenop de dakbedekking. Als de bestaande dakbedekking nog in goede staat is, kun je ervoor kiezen om drukvaste, waterbestendige isolatieplaten bovenop de dakbedekking te laten zetten. Daar bovenop komt een laag grind of tegels tegen het wegwaaien. De isolatiewaarde is dan wel een stuk lager. Deze isolatiemethode wordt vaak toegepast bij een dakterras, balkon en platte daken die frequent belopen worden. In beide gevallen bij zowel isolatie op als onder de dakbedekking moet de dakrand in ieder geval 10 centimeter hoog zijn om te voorkomen dat regenwater over de dakrand stroomt in plaats van door de regenpijp.
Dakbedekking coaten met bitumen Denito Reiniging.
Bitumen dakcoating herstelt, onderhoudt het bestaande materiaal en geeft de oorspronkelijke soepelheid terug, zodat vervroegde veroudering wordt tegengegaan. De voordelen van bitumen dakcoating. toepasbaar op alle typen bitumineuze dakrollen. blijvend elastisch om temperatuurverschillen op te vangen. herstelt het dak. geeft duurzame bescherming. in verschillende kleuren leverbaar. Informatie of offerte aanvragen. Wilt u zeker weten of uw dakbedekking nog in goede staat verkeert? Bel ons dan om een afspraak te maken voor een vrijblijvende inspectie. Ook voor meer informatie over bitumen dakcoating of voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met Denito Reiniging en Coating B.V.

Contacteer ons