lekkageservice van gerven
Wie is LekkageService.
Wie zijn wij. Lekkageservice is een lekdetectiebedrijf die behoord tot de van Gerven groep. Hiertoe behoren Installatiebedrijf E. Van Gerven en showroom Gernova. Gezamenlijk zijn deze bedrijven zeer sterk in het opsporen en herstellen van de meest uiteenlopende lekkages zowel installatietechnisch als bouwkundige lekkages.
Lekkage opsporen zonder hak en breekwerk LekkageService.
We sporen het lek op en proberen het zo snel mogelijk zonder grote schade te verhelpen. Lekkageservice BV beheerst alle lekdetectie technieken tot in de puntjes en beschikt over zeer geavanceerde lekdetectie apparatuur. Het opsporen van lekkages gebeurt snel en zonder onnodig hak en breekwerk, waardoor wij schadeherstel tot een minimum aan kosten beperken.
EvGerven Installatie bedrijf EvGerven.
Contact LekkageService Valkenswaard.
Akkoord, ik ben op de hoogte van de inhoud van het Privacy beleid en geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen. U heeft nog geen toestemming gegeven voor gebruik van uw persoonsgegevens om contact met u op te nemen, zie hiervoor het privacy beleid. Copyright LekkageService B.V. / Privacy Beleid. van Gerven Groep.
Home.
Of het nu om een tegelzetter, loodgieter, installateur of servicemonteur voor regulier onderhoud van apparatuur gaat, wij hebben ze voor u. Gernova werd opgericht door de eigenaren van Installatiebedrijf E. Van Gerven en Lekkageservice, die ook zijn ondergebracht in het prachtige pand van 1800 m.
Lekkageservice voor professionele lekdetectie in Gerwen EvGerven.
U heeft nog geen toestemming gegeven voor gebruik van uw persoonsgegevens om contact met u op te nemen, zie hiervoor het privacy beleid. Copyright evgerven.nl EvG Groep. Copyright 2010-2018 Gernova. Copyright 2010-2018 E van Gerven NL. EvGerven Installatie bedrijf. LekkageService Lekdetectie Schadeherstel.
Werken bij Lekkageservice uit Valkenswaard.
van Gerven B.v. opgericht, na enkele jaren is Lekkageservice tot stand gekomen omdat de vraag naar lekdetecties groot was, vervolgens hebben wij in Mei 2011 onze showroom Gernova geopend met tegels en sanitair. Een complete formule die wij aan kunnen bieden.

Contacteer ons